Регистрирани играчи: 21 504
ДОБРЕДОЈДОВТЕ
НА МРЕЖНАТА БОКС ИГРА БОКС ДУЕЛ

Покажи го твојот боречки дух!


Што е Бокс Дуел?

Boxing Duel
Стани најголемиот!

Бокс Дуел е мрежна спортска игра каде можете да го живеете возбудливиот живот на боксер. Играј бесплатно против десетици илјади други играчи и стани светски шампион!